Vaj i farës së zezë 250ml

10.50 

Vaji i farës së zezë nxirret nga bima e Farës së zezë, e njohur si Nigella sativa, e cila ka ngjyrë të zezë dhe formë gjysmëhëne. Fara përmban mbi 100 perberes kimike të ndryshëm. Vaji i farës së zezë është ndoshta vaji i vetëm më i domosdoshëm që duhet të marrë organizmi. Cdo herë që merrni vajin ai stimulon sistemin imunitar duke rritur qelizat imunitare në mënyrë të natyrshme. Vaji i Farës së Zezë përdoret duke pirë një luge caji dy herë në ditë . Ka përdorim të gjithanshëm si një superushqim duke u perdorur mbi sallata,salca apo gjellë të ndryshme jo më tepër se tre luge vaji në ditë. Vaji i Farës së Zezë shoqerohet mirë me produkte të tjera dietike si smoothes,kos bollgur etj.Gjithashtu mund ti shtohet shampove apo locioneve te lekures duke e ndihmuar në rigjenerimin e saj.

Category:

Description

Vaji i farës së zezë nxirret nga bima e Farës së zezë, e njohur si Nigella sativa, e cila ka ngjyrë të zezë dhe formë gjysmëhëne. Fara përmban mbi 100 përbërës kimike të ndryshëm. Vaji i farës së zezë është ndoshta vaji i vetëm më i domosdoshëm që duhet të marrë organizmi. Cdo herë që merrni vajin ai stimulon sistemin imunitar duke rritur qelizat imunitare në mënyrë të natyrshme. Vaji i Farës së Zezë përdoret duke pirë një luge caji dy herë në ditë . Ka përdorim të gjithanshëm si një superushqim duke u perdorur mbi sallata,salca apo gjellë të ndryshme jo më tepër se tre luge vaji në ditë. Vaji i Farës së Zezë shoqërohet mirë me produkte të tjera dietike si smoothes,kos bollgur etj.Gjithashtu mund ti shtohet shampove apo locioneve të lëkures duke e ndihmuar në rigjenerimin e saj.

Perfitimet:

 • Vaji i farës së zezë ndihmon në sistemin imunitar
 • Ndihmon në rigjenerimin e qelizave të mëlcisë
 • Ul rrezikun e prekjes nga tumorret
 • Parandalon të dy tipet e diabetit
 • Rrit nivelin e insulinës dhe ul nivelin e rritur të glukozes
 • Mbron nga rënia e flokëve duke u forcuar rrënjët
 • Ka veti antimikrobiale dhe antioksidante
 • Dhuron një lëkurë thellësisht të shëndetshme
 • Ndihmon në lehtësimin e ekzemës dhe psoriasis
 • Nuk ka efekte ansore
 • Ndihmon në lehtësimin e infeksioneve nga bakteret rezistente
 • Ndihmon në lehtësimin e azmës dhe alergjive
 • Ndihmon tretjen,ul gazrat dhe dhëmbjen e stomakut
 • Mbron zemrën / normalizon nivelin e kolesteroli

Additional information

Weight 500 g