Vaj Kokosi 85ml

5.00 

Është ndër vajrat më të perdorur në kozmetikë por edhe si ushqim për ata që ndjekin një dietë vegane ose paleo.Në përdorim të jashtëm ndihmon për shendetin e flokeve dhe të lekurës.Perdoret si krem per syte, si balsam flokesh,si krem per heqjen e makiazhit, ndihmon kunder irritimeve te lekures dhe ekzemave si dhe në hidratimin e lekures. Gjatë aplikimit në lëkurë shpejton procesin e rigjenerimit dhe mbylljen e plageve.

Description

Është ndër vajrat më të perdorur në kozmetikë por edhe si ushqim për ata që ndjekin një dietë vegane ose paleo.Në përdorim të jashtëm ndihmon për shendetin e flokeve dhe të lekurës.Perdoret si krem per syte, si balsam flokesh,si krem per heqjen e makiazhit, ndihmon kunder irritimeve te lekures dhe ekzemave si dhe në hidratimin e lekures. Gjatë aplikimit në lëkurë shpejton procesin e rigjenerimit dhe mbylljen e plageve.

Additional information

Weight 100 g