Xhinxhëfill i Grirë 40g

1.05 

Xhinxhefilli është ndër erëzat më të përdorura në kuzhinën indiane, dhe të lindjes së mesme. Ai përdoret kryesisht në aromatizimin e pijeve (likeret etj) dhe frutave. Gjithashtu mund te gjejë përdorim të pëlqyeshëm në pjata të para dhe të dyta, si dhe një intonaturë të duhur, mund të gjejë me ëmbëlsirat e ndryshme si edhe me salepin.

Categories: ,

Description

Përbërja: Ginger, Xhinxhefill.

Përdorimi: Xhinxhefilli është ndër erëzat më të përdorura në kuzhinën indiane, dhe të lindjes së mesme. Ai përdoret kryesisht në aromatizimin e pijeve (likeret etj) dhe frutave. Gjithashtu mund te gjejë përdorim të pëlqyeshëm në pjata të para dhe të dyta, si dhe një intonaturë të duhur, mund të gjejë me ëmbëlsirat e ndryshme si edhe me salepin.

Additional information

Weight 50 g