Xhinxhërfill 315g

7.25 

Xhinxhërfilli është ndër erëzat më të përdorura në kuzhinën indiane, dhe të lindjes së mesme. Ai përdoret kryesisht në aromatizimin e pijeve (likeret etj) dhe frutave. Gjithashtu mund te gjejë përdorim të pëlqyeshëm në pjata të para dhe të dyta, si një intonaturë e duhur, mund të gjejë përdorim me ëmbëlsirat e ndryshme si edhe me salepin.

Categories: ,

Description

Xhinxhërfilli është ndër erëzat më të përdorura në kuzhinën indiane, dhe të lindjes së mesme. Ai përdoret kryesisht në aromatizimin e pijeve (likeret etj) dhe frutave. Gjithashtu mund te gjejë përdorim të pëlqyeshëm në pjata të para dhe të dyta, si një intonaturë e duhur, mund të gjejë përdorim me ëmbëlsirat e ndryshme si edhe me salepin.

Additional information

Weight 385 g