Zhumbricë 45g

1.00 

Zhumbrica, e njohur në kuzhinën Italiane është një erëz aromatike mjaft e pëlqyer dhe e përdorur. Në sajë të aromës karakteristike përdoret në supa perimesh, të mbushura, në salca makaronash. Aromatizon këndshëm patate, kërpudha, perime furre dhe të skuqura. Ideal në aromatizimin e vajit të ullirit dhe atij pikant. Ajo shkon shumë dhe në gatimin e mishit, peshkut dhe të kallamareve.

Categories: ,

Description

Përbërja: Zhumbricë.

Përdorimi: Zhumbrica, e njohur në kuzhinën Italiane është një erëz aromatike mjaft e pëlqyer dhe e përdorur. Në sajë të aromës karakteristike përdoret në supa perimesh, të mbushura, në salca makaronash. Aromatizon këndshëm patate, kërpudha, perime furre dhe të skuqura. Ideal në aromatizimin e vajit të ullirit dhe atij pikant. Ajo shkon shumë dhe në gatimin e mishit, peshkut dhe të kallamareve.

Additional information

Weight 55 g