Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Çaj dafine 90g

€2.20

Çaji i gjetheve të dafinës përmban taninë dhe vajra esenciale. Tradicionalisht është përdorur si çaj ndihmës në mjekimin e gripit, të bronkitit, si edhe për përmirësimin e tretjes. Në mjekësinë alternative ekstraktet ujore si çaji janë përdorur si astringjente dhe në shpëlarjen e plagëve, në masazhe dhe në aromaterapi. Gjithashtu avujt e...

Çaji i gjetheve të dafinës përmban taninë dhe vajra esenciale. Tradicionalisht është përdorur si çaj ndihmës në mjekimin e gripit, të bronkitit, si edhe për përmirësimin e tretjes. Në mjekësinë alternative ekstraktet ujore si çaji janë përdorur si astringjente dhe në shpëlarjen e plagëve, në masazhe dhe në aromaterapi. Gjithashtu avujt e dafinës përdoren në rastet e sëmundjeve të rrugëve të sipërme të frymëmarrjes.