Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani
2 3 4 5

Achillea Millefolium

€0,00

Achillea millefolium, commonly known as yarrow or common yarrow, is a flowering plant in the family Asteraceae . It is native to temperate regions of the Northern Hemisphere in Asia,...

Althaea Officinalis

€0,00

Althaea officinalis (marsh-mallow, marsh mallow , or common marshmallow) is a perennial species indigenous to Europe Western Asia, and North Africa, which is used as a medicinal plant and ornamental plant....

Arrë kokosi 60g

€0,80

Arra e Kokosit vjen nga palma e kokosit e cila është një bimë që rritet në tropik. Nga tharja dhe grirja e arrës së kokosit nxirret një ushqim i pasur...

Arrë Moskati 400g

€17,50

Arra e moskatit e grirë aplikohet direkt mbi pjatat e përgatitura si në: makarona, lazanja, rizoto, salca, pure, djathra etj. Arra e moskatit (ose arra hindit), në sajë të aromës...

Arrë Moskati 40g

€2,00

Arra e moskatit e grirë aplikohet direkt mbi pjatat e përgatitura si në: makarona, lazanja, rizoto, salca, pure, djathra etj. Arra e moskatit (ose arra hindit), në sajë të aromës...

Arrë Moskati Kokërr 30g

€2,00

Arra e moskatit kryesisht grihet mbi gatimet e servirura ne tavolinë. Gjen përdorim të gjerë në makarona, lazanja, rizoto, salca, pure, djathra etj. Arra e moskatit (ose arra hindit), në...

Artemisia Absinthi

€0,00

Artemisia absinthium (absinthe, absinthium, absinthe wormwood, grand wormwood, wormwood) is a species of Artemisia, native to temperate regions of Eurasia and Northern Africa and widely naturalized in Canada and the northern United...

Bilberries – Vaccinum Myrtillus

€0,00

Bilberries, Vaccinium myrtillus, are very similar to their American cousins blueberries and huckleberries– and like all members of the Vaccinium species, they’re high in antioxidants due to the rich bluered...

Bilberry Leaf – Vaccinium myrtillus

€0,00

Bilberry Leaf – Vaccinium myrtillus. The bilberry bush is marked by small leathery leaves, similar to that of the myrtle bush, and clusters of deep purple berries. The leaves are...

Birch Bark – Betula alba

€0,00

Birch Bark, well known for its uses in building and tanning by Native Americans, has also been employed as a poultice and steeped into tea for its cleansing properties.

Boronicë e Kuqe 40g

€2,50

Boronicë e Kuqe – Brusnicë Boronica e kuqe bën pjesë në familjen e Boronicës (Vaccinium) dhe ndan vlera të ngjashme ushqyese. Ajo është e përhapur kryesisht në vendet e ftohta...

Borzilok 150g

€3,25

Në saj të aromës së tij të këndshme, borziloku gjen përdorim gati në të gjitha llojet e salcave, në supat me zarzavate, në gjellë të ndryshme, gatime mishi e qoftesh,...