Mirësevini në ATC Natyral

Të specializuar në mbledhjen, seleksionimin, pastrimin, përpunimin dhe import-exportin e bimëve aromatiko mjekësore, si dhe të derivateve të tyre.

Produktet Tona

Bimë Mjekësore

Janë të shumta bimët mjekësore që rriten në vendin tonë, të shquara për efektin e tyre të shpejtë në shëndet.

Çajra

Ne ofrojmë një shumëllojshmëri çajrash bio dhe mjekësorë për kurimin e sëmundjeve të ndryshme.

Erëza

Ofrojmë dy lloje paketimi erëzash: PET dhe në qese, për gatime jo vetëm të shijshme, por edhe të shëndetshme.

Esenca

Esenca të llojeve të ndryshme, të cilat gjenden në shumë bimë të egra në natyrë, për aromë dhe shije unike.

Sepse bimët janë mjekimi më i mirë !

PËR MË TEPËR INFORMACION

Nëse dëshironi të bashkëpunoni me ne, apo të njheni më tepër me produktet që ne tregtojmë në tregun vendas, mos hezitoni të na kontaktoni.