Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Kopër Farë 40g

€1.05

Përdoret kryesisht për aromën e këndshme që lë në gatimin e mishit, supës, peshkut, patateve të furrës, sallatave etj. Është një ndër erëzat më të përdorshme në Lindjen e Mesme dhe Turqi. Nesë përdoret i shtypur ose i grirë shfaq menjëherë aromën karakteristike të bimës së koperit. Fara gjen përdorim...

Përdoret kryesisht për aromën e këndshme që lë në gatimin e mishit, supës, peshkut, patateve të furrës, sallatave etj. Është një ndër erëzat më të përdorshme në Lindjen e Mesme dhe Turqi. Nesë përdoret i shtypur ose i grirë shfaq menjëherë aromën karakteristike të bimës së koperit. Fara gjen përdorim dhe në disa pije.