Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Xhinxhëfill i Grirë 40g

€1.05

Xhinxhëfilli është ndër erëzat më të përdorura në kuzhinën indiane, dhe të lindjes së mesme. Ai përdoret kryesisht në aromatizimin e pijeve (likerët etj.) dhe frutave. Gjithashtu mund të gjejë përdorim të pëlqyeshëm në pjata të para dhe të dyta, si dhe një intonaturë të duhur, mund të gjejë me...

Xhinxhëfilli është ndër erëzat më të përdorura në kuzhinën indiane, dhe të lindjes së mesme. Ai përdoret kryesisht në aromatizimin e pijeve (likerët etj.) dhe frutave. Gjithashtu mund të gjejë përdorim të pëlqyeshëm në pjata të para dhe të dyta, si dhe një intonaturë të duhur, mund të gjejë me ëmbëlsirat e ndryshme si edhe me salepin.