Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Piper mix 35g

€1.60

Piperi miks është një përzierje e piperit të kuq, jeshil, të bardhë dhe të zi. Përdoret per t'i dhuruar shije dhe ngjyra gatimit, kryesisht në sallata, mishrat e furrës, filetot e mishit dhe të peshkut, në perime të pjekura, në kukurecë, në gjellë të ndryshme, në turshi etj.

Piperi miks është një përzierje e piperit të kuq, jeshil, të bardhë dhe të zi. Përdoret per t'i dhuruar shije dhe ngjyra gatimit, kryesisht në sallata, mishrat e furrës, filetot e mishit dhe të peshkut, në perime të pjekura, në kukurecë, në gjellë të ndryshme, në turshi etj.