Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Esencë Dëllenje E Zezë 10ml

€5.00

• Përmbajtje të lartë të vitaminës C • Antioksidant i fuqishëm • Anti-inflamator: redukton inflamacionin në lëkurë • Redukton njollat e moshës/diellit dhe pastron poret • Diuretik: ndihmon funksionin e veshkave nëpërmjet nxitjes së urinimit • Ndihmues: qetëson artritin, reumatizmën, dhimbjen muskulare • Depurativ: pastron dhe ndihmon në qarkullimin e...

• Përmbajtje të lartë të vitaminës C
• Antioksidant i fuqishëm
• Anti-inflamator: redukton inflamacionin në lëkurë
• Redukton njollat e moshës/diellit dhe pastron poret
• Diuretik: ndihmon funksionin e veshkave nëpërmjet nxitjes së urinimit
• Ndihmues: qetëson artritin, reumatizmën, dhimbjen muskulare
• Depurativ: pastron dhe ndihmon në qarkullimin e gjakut