Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani
2 3 4 5

Boronicë e Kuqe 40g

€2,50

Boronicë e Kuqe – Brusnicë Boronica e kuqe bën pjesë në familjen e Boronicës (Vaccinium) dhe ndan vlera të ngjashme ushqyese. Ajo është e përhapur kryesisht në vendet e ftohta...

Çaj Afrodiziak 100g

€3,60

Përbërja: Majoranë, fletë mente, trëndelinë, kanellë, salep, sherebelë, lule akacie, konopicë etj. Vetitë Kuruese: Në këtë çaj janë përfshirë bimë mjekësore me aftësi afrodiziake (nxitje seksuale). Lëndët aktive që ato...

Çaj Anti-Azmatik 90g

€2,20

Përbërja: Rrënjë mëllage, zhumbricë, njëmijëfletësh, gjethe thundërmushke, lule mëllage të bardhë, lule lavandul, etj. Vetitë kuruese: Përzierja falë rrënjës së mëllagës dhe gjetheve të thundërmushkës që përmbajnë shumë mucilagje e...

Çaj Anti-Diabetik 100g

€2,20

Përbërja: Rrënjë grami, fletë ferre, fletë boronice, rrënjë qumështore, fletë hithre, kin fushe, gjethe mërsini, bar qerbashi, lule bliri, lëvore fasule etj. Vetitë kuruese: Në këtë çaj janë përzier bimë të...

Çaj anti-grip 90g

€2,20

Perbërja: Lule shtogu, lule bliri, lule agulice, lëvore shelgu, trëndafil të egër, thundërmushkë, zhumbricë etj. Vetitë kuruese: Në këtë çaj parandalues e qetësues të gripit dhe kundër temperaturës së lartë,...

Çaj Anti-Kolesterol 95g

€2,20

Përbërësit: Fletë betulle, lule murrizi, fletë hithre, fom mjekësor, rrënjë qumështore, bisht kali, trëndafil i egër, vjeshtull, fletë qershigle, angjinar, fletë ulliri. Vetitë Kuruese: Bimët e kombinuara në këtë përzierje bimore...

Çaj Anti-Stres 100g

€2,20

Përbërja: Lule murrizi, kamomil, bar blete, mente, sherebelë, shpatore, sumbull bari, lëvore shelgu. Vetitë kuruese: Bimët e kombinuara në këtë çaj, duke plotësuar veprimet e njëra-tjetrës i japin atij një efekt...

Çaj Anti-Tonsilit 85g

€2,20

Përbërja: Sherebelë, mente, trëndafil, fletë arre, thundërmushkë, lule shtogu, njëmijëfletësh, trumëz, mëllagë të bardhë, kamomil, fletë ferre, gjethe delli, fletë luleshtrydhe, kopër,etj. Vetitë kuruese: Fletët e mentes, sherebelit, trumzës, lulet...

Çaj Anti–Celulit 90g

€2,20

Përbërja: Rrënjë qumështore, mustaqe misri, fletë mështekne, borzilok, kanellë, lëvore fasule, etj. Vetitë kuruese: Rrënja e qumështores në saj të përmbajtjes dhe vetitë diuretike, rekomandohet në rastet e ënjtjes së...

Çaj Anti–Duhan 90g

€2,20

Përbërja: Eukalipt, timus vulgaris, angjinar, rrënjë sanzi, qumështore, bar blete, lule bliri, lule murrizi etj. Vetitë kuruese: Për të lënë duhanin është vërtetuar se duhen lehtësuar dhe shëruar fillimisht simptomat...

Çaj Anti–Variçe 90g

€2,20

Përbërja: Boronicë, fletë mështekne, melilot, rrënjë rrushkulli, vadhës të egër, fletë lajthie etj. Vetitë kuruese: Bimët mjekësore të këtij çaji mbrojnë venat e gjakut dhe i forcojnë ato. Rrisin depërtueshmërinë...

Çaj Aromatiko–Mjekësor 100g

€2,20

Përbërja: Fryte boronice, lule murrizi, lule kamomili, lule shtogu, trëndafil të egër, mollë të egër, lëvore drunakuqi, etj. Vetitë kuruese: Çaji ynë Aromatiko–Mjeksor përbëhet si dhe nga vetë emri i...