Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Çaj Hithre 24g

€2.20

Hithra është një bimë mjekësore e njohur për veprimin në problemet reumatizmale, gastrointestinale, sistemin e qarkullimit të gjakut, problemet e veshkave dhe të traktit urinar si dhe ndihmëse në rastet e diabetit. Gjethet e Hithres përmbajnë taninë, fitoncide, vitamine B2, A, C dhe K.

Hithra është një bimë mjekësore e njohur për veprimin në problemet reumatizmale, gastrointestinale, sistemin e qarkullimit të gjakut, problemet e veshkave dhe të traktit urinar si dhe ndihmëse në rastet e diabetit. Gjethet e Hithres përmbajnë taninë, fitoncide, vitamine B2, A, C dhe K.