Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Kripë Aromatike e Kuqe 170g

€0.80

Procesi teknologjik i këtij produkti bën të mundur që në një kristal të vetëm kripe të ndërthuret aroma e rigonit të freskët dhe varieteteve të ndryshme të specit dhe piperit. Përdoret si një kripë normale duke aromatizuar këndshëm gatimet e qofteve e të mishit të furrës, si dhe në gjellë...

Procesi teknologjik i këtij produkti bën të mundur që në një kristal të vetëm kripe të ndërthuret aroma e rigonit të freskët dhe varieteteve të ndryshme të specit dhe piperit. Përdoret si një kripë normale duke aromatizuar këndshëm gatimet e qofteve e të mishit të furrës, si dhe në gjellë të ndryshme e në patate të furrës e perime zgare.