Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Esencë dafine 10ml

€5.00

VAJ ESENCIAL DAFINE(lëkurë, banjë, difuzor)• kundër kollës dhe të ftohtit (3 pika në inhalator)• parfumues lëkure dhe ambienti• përdoret në masazh• anti-inflamator: lehtëson dhimbjet muskulare• kundër prerjeve (burrat kur rruhen)• kundër rënies së flokëve (shtohet në shampoo)• anti fungal: kundër zbokthit apo skalpit të thatë Këshillohet për përdorim të jashtëm...

VAJ ESENCIAL DAFINE
(lëkurë, banjë, difuzor)
• kundër kollës dhe të ftohtit (3 pika në inhalator)
• parfumues lëkure dhe ambienti
• përdoret në masazh
• anti-inflamator: lehtëson dhimbjet muskulare
• kundër prerjeve (burrat kur rruhen)
• kundër rënies së flokëve (shtohet në shampoo)
• anti fungal: kundër zbokthit apo skalpit të thatë

Këshillohet për përdorim të jashtëm i tretur me vajra të tjera si vaj ulliri ose vaj kokosi ose në difuzor. Për çdo përdorim tjetër këshillohuni me mjekun tuaj.