Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Piper i Zi Kokërr 400g

€13.70

Pak piper i zi shtohet te pothuajse çdo recetë që mund të imagjinojmë. Më parë është cilësuar edhe si ushqim i zotave dhe jo rastësisht thirret ‘’mbreti i erëzave‘’. Piperi i zi vjen nga bima e piperit dhe mund ta gjejmë gjatë tërë vitit. Piperi përmban magnez, vitamin K, bakër,...

Pak piper i zi shtohet te pothuajse çdo recetë që mund të imagjinojmë. Më parë është cilësuar edhe si ushqim i zotave dhe jo rastësisht thirret ‘’mbreti i erëzave‘’. Piperi i zi vjen nga bima e piperit dhe mund ta gjejmë gjatë tërë vitit. Piperi përmban magnez, vitamin K, bakër, fibra, kalcium, krom, hekur etj.