Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Boronicë e Kuqe 40g

€2.50

Boronicë e Kuqe – Brusnicë Boronica e kuqe bën pjesë në familjen e Boronicës (Vaccinium) dhe ndan vlera të ngjashme ushqyese. Ajo është e përhapur kryesisht në vendet e ftohta të Hemisferës Veriore. Është e pasur me vitamine C, B6, E, fibra dietike si dhe me Mangan.

Boronicë e Kuqe – Brusnicë

Boronica e kuqe bën pjesë në familjen e Boronicës (Vaccinium) dhe ndan vlera të ngjashme ushqyese. Ajo është e përhapur kryesisht në vendet e ftohta të Hemisferës Veriore. Është e pasur me vitamine C, B6, E, fibra dietike si dhe me Mangan.