Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Çaj i bardhë 80g

€8.90

Pai Mu Tan është një variant i çmuar i cajit të bardhë i krijuar nga një syth i ri dhe dy gjethe të reja të Camellia sinensis. Nje aromë shumë e butë florale ndjehet kur përgatitet çaji. Mënyra më e mirë është të përgatitet me ujë mineral jo të fortë....

Pai Mu Tan është një variant i çmuar i cajit të bardhë i krijuar nga një syth i ri dhe dy gjethe të reja të Camellia sinensis. Nje aromë shumë e butë florale ndjehet kur përgatitet çaji. Mënyra më e mirë është të përgatitet me ujë mineral jo të fortë. Çaji merr një ngjyrë shumë të butë jeshile në të artë.