Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Çaj për stimulim oreksi 70g

€2.20

Përbërja: Pelin i bardhë (Artemisa absinthium) Vetitë kuruese: Pelini i bardhë në saj te substancave të hidhura dhe esencës që ka, përdoret si mjet që shton rrjedhjen e lëngut të stomakut duke përmirësuar ndjeshëm oreksin si dhe përmirëson punën e mëlçisë. Esenca e Pelinit përmban azulën (me veti shumë të...

Përbërja: Pelin i bardhë (Artemisa absinthium)

Vetitë kuruese: Pelini i bardhë në saj te substancave të hidhura dhe esencës që ka, përdoret si mjet që shton rrjedhjen e lëngut të stomakut duke përmirësuar ndjeshëm oreksin si dhe përmirëson punën e mëlçisë. Esenca e Pelinit përmban azulën (me veti shumë të mira antiskeptike), tyjoli, etj.

Përgatitja: Një luge çaji (1,5-3 gr) Pelin hidhet në një enë ku shtohet gjysëm filxhani me ujë të sapo zier. Ena mbulohet me kapak dhe lihet e mbuluar për tu ftohur për 12-15 minuta. Lëngu kullohet dhe pihet me masën e një luge gjelle gjysmë ore përpara çdo ngrënie (vakti). Veprimet si me lart bëhen çdo ditë për dy javë e më pas ndërpritet dhe shihet ndikimi.

Kujdes! Pelini i përdorur në doza të mëdha është helmues dhe mund të dëmtojë trurin dhe të shkaktojë dridhje dhe çrregullime në organizëm.

Nuk rekomandohet të përdoret nga gratë, gjatë periudhës së shtatëzanisë.