Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Çaj English Breakfast 32g

€2.40

Çaji English Breakfast është një blend çajrash të ndryshme me origjinë nga Assami, Ceyloni dhe Kenya. Është një nga blended më të njohura të çajit, mjaft i përdorur në kulturat Britanike dhe Irlandeze. Përbëhet nga lloje të ndryshme të Çajit të Zi dhe përshkruhet si çaj me shije të plotë,...

Çaji English Breakfast është një blend çajrash të ndryshme me origjinë nga Assami, Ceyloni dhe Kenya. Është një nga blended më të njohura të çajit, mjaft i përdorur në kulturat Britanike dhe Irlandeze. Përbëhet nga lloje të ndryshme të Çajit të Zi dhe përshkruhet si çaj me shije të plotë, të pasur dhe robuste që shkon mirë me qumësht dhe sheqer në një stil që i shoqërohet mëngjesit Anglez. Origjina e tij mendohet se vjen që nga shekulli i 18-të dhe popullariteti i blendit është krijuar nga Mbreteresha Viktoria. Në vitin 1892 ajo e provoi çajin në Balmoral të Skocisë dhe u kthye në Londer me një sasi të këtij çaji. Pas kësaj ngjarje çaji mori emrin English.