Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Chia farë 60g

€1.45

Farat Chia janë superushqim natyror për shkak të vlerave të mëdha ushqimore që përmbajnë dhe përmbajtjes së ulet të kalorive. Ato janë të pasura me fibra, proteina, kalcium, mangan, magnez dhe fosfor. Janë një burim i mirë antioksidantesh. Pothuajse të gjithë karbohidratet në farat chia janë fibra duke patur një nivel...

Farat Chia janë superushqim natyror për shkak të vlerave të mëdha ushqimore që përmbajnë dhe përmbajtjes së ulet të kalorive. Ato janë të pasura me fibra, proteina, kalcium, mangan, magnez dhe fosfor. Janë një burim i mirë antioksidantesh. Pothuajse të gjithë karbohidratet në farat chia janë fibra duke patur një nivel shumë të ulet sheqernash.

Përdorimi: Në muesli, kokteile frutash, në përzierje për frulator , sallata etj. Këshillohet të ruhet në vënde të thata , larg dritës dhe lagështires.