Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Vaji i farës Chia 250ml

€11.00

Vaji i farave Chia është ndër vajrat më të pasur në natyrë. Ai përmban acid linoleik që ndihmon në përthithjen e vitaminave A, D, E dhe K dhe sasi të Omega 3, Omega 6 më tepër se Salmoni. Është një anti-inflamator dhe antioksidues perfekt. Ndihmon për një tretje të mirë...

Vaji i farave Chia është ndër vajrat më të pasur në natyrë. Ai përmban acid linoleik që ndihmon në përthithjen e vitaminave A, D, E dhe K dhe sasi të Omega 3, Omega 6 më tepër se Salmoni. Është një anti-inflamator dhe antioksidues perfekt. Ndihmon për një tretje të mirë të ushqimeve dhe hidratim të lëkures. Bashkohet mirë me recetat dietike, produktet e detit si salmoni, mishin e pules, sallata, salca dhe receta të gatuara me zjarr të ngadaltë.