Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Kanellë Shkop Kasia 35g

€1.50

Emri kanellë vjen nga italishtja, nga forma e veçantë e bimës si një kallam. Emërtimi anglez “cinnamon” e ka origjinën nga arabishtja dhe do të thotë bimë me aromë. Kanella ka nje histori mijëravjeçare: citohet në Bibël në librin e eksodit dhe është përdorur dhe nga egjiptianët e lashtë. Varieteti...

Emri kanellë vjen nga italishtja, nga forma e veçantë e bimës si një kallam. Emërtimi anglez “cinnamon” e ka origjinën nga arabishtja dhe do të thotë bimë me aromë. Kanella ka nje histori mijëravjeçare: citohet në Bibël në librin e eksodit dhe është përdorur dhe nga egjiptianët e lashtë. Varieteti Kasia është një lloj tjetër kanellë me aromë të fortë. Përdoret kryesisht në ëmbëlsira, sallata frutash, përzierje për frulator etj.