Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Vaj kokosi 85ml

€5.00

Është ndër vajrat më të perdorur në kozmetikë por edhe si ushqim për ata që ndjekin një dietë vegane ose paleo. Në përdorim të jashtëm ndihmon për shëndetin e flokëve dhe të lekurës. Përdoret si krem për syte, si balsam flokesh, si krem për heqjen e makiazhit, ndihmon kundër irritimeve...

Është ndër vajrat më të perdorur në kozmetikë por edhe si ushqim për ata që ndjekin një dietë vegane ose paleo. Në përdorim të jashtëm ndihmon për shëndetin e flokëve dhe të lekurës. Përdoret si krem për syte, si balsam flokesh, si krem për heqjen e makiazhit, ndihmon kundër irritimeve të lëkurës dhe ekzemave si dhe në hidratimin e lekures. Gjatë aplikimit në lëkurë përshpejton procesin e rigjenerimit dhe mbylljen e plageve.