Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Koriandër 40g

€1.00

Është një erëz e përdorur që në kohën e romakëve të lashtë. Përdoret kryesisht në përgatitjen e peshkut, supave dhe zarzavateve të furrës, gatime të ndryshme perimesh etj. Koriandëri është ideal në gatimin e kërpurdhave si dhe është mjaft i pëlqyer në gatime të ndryshme buke dhe biskotash. Shumë i...

Është një erëz e përdorur që në kohën e romakëve të lashtë. Përdoret kryesisht në përgatitjen e peshkut, supave dhe zarzavateve të furrës, gatime të ndryshme perimesh etj. Koriandëri është ideal në gatimin e kërpurdhave si dhe është mjaft i pëlqyer në gatime të ndryshme buke dhe biskotash. Shumë i pëlqyeshëm në qofte e salçiçe zgare.