Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Kumin farë 40g

€1.05

Kumini është i përkryer në përgatitjen e sallatave në supëra dhe gjellë të ndryshme mishi si dhe në përgatitjen e ëmbëlsirave dhe bukës. Kumini është një ndër bazat e pijes së njohur Kummel (pije kjo aromatike dhe dixhestive).

Kumini është i përkryer në përgatitjen e sallatave në supëra dhe gjellë të ndryshme mishi si dhe në përgatitjen e ëmbëlsirave dhe bukës. Kumini është një ndër bazat e pijes së njohur Kummel (pije kjo aromatike dhe dixhestive).