Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Curry miks aromatik 480g

€8.90

Kurri, origjinën e ka nga India dhe bazë në përbërjen e tij janë miksimi i mbi nëntë lloje të ndryshme erëzash. Ai përdoret kryesisht në gatimet e orizit, përgatitjen e salcave e makaronave, në gjellë e në supa të ndyshme me perime tek gatimi i mishrave të furrës dhe tek...

Kurri, origjinën e ka nga India dhe bazë në përbërjen e tij janë miksimi i mbi nëntë lloje të ndryshme erëzash. Ai përdoret kryesisht në gatimet e orizit, përgatitjen e salcave e makaronave, në gjellë e në supa të ndyshme me perime tek gatimi i mishrave të furrës dhe tek karkalecat. Ideal në një vezë të skuqur, patate të skuqura ose në një wurstel.