Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Çaj Fletë Mente 75g

€2.20

Çaji nga fletët e mentes është një çaj shumë freskues, mjaft popullor dhe i përdorur në vendet e Afrikës Veriore si Maroku. Njihet për aftësitë e tij për të qetësuar sistemin nervor, uljen e flatulencës (gazrave dhe fryrjes së barkut), stimulon tëmthin dhe përdoret si rihidratues në gjendjet e diarresë...

Çaji nga fletët e mentes është një çaj shumë freskues, mjaft popullor dhe i përdorur në vendet e Afrikës Veriore si Maroku. Njihet për aftësitë e tij për të qetësuar sistemin nervor, uljen e flatulencës (gazrave dhe fryrjes së barkut), stimulon tëmthin dhe përdoret si rihidratues në gjendjet e diarresë dhe shqetësimet gastrointestinale. Mentja është e pasur me mentol dhe tanina. Ky çaj mund të shijohet me pak akull i dekoruar me gjethe të freskëta menteje.