Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Esencë lavandule 10ml

€5.00

VAJ LAVANDULE(lëkurë, gatim, parfumues ajri)• redukton ankthin dhe stresin emocional• shëron djegiet dhe plagët• përmirëson gjumin• riparon komplekset e fytyrës dhe redukton aknet• ngadalëson plakjen falë oksidantëve të fuqishëm që përmban• përmirëson ekzemat dhe psoriazën• lehtëson dhimbjen e kokës• parfumues lëkure dhe ambienti

VAJ LAVANDULE
(lëkurë, gatim, parfumues ajri)
• redukton ankthin dhe stresin emocional
• shëron djegiet dhe plagët
• përmirëson gjumin
• riparon komplekset e fytyrës dhe redukton aknet
• ngadalëson plakjen falë oksidantëve të fuqishëm që përmban
• përmirëson ekzemat dhe psoriazën
• lehtëson dhimbjen e kokës
• parfumues lëkure dhe ambienti