Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Majoranë 40g

€1.05

Majorana ose mënxyraja është një bimë e së njëjtës familje të rigonit, por në ndryshim nga ky i fundit ka një aromë karakteristike dhe shumë më delikate. Gjen përdorim të gjerë dhe mjaft të pëlqyeshëm në gatimin e supës së peshkut e salcave të ndryshme, në gatimin e mishrave të...

Majorana ose mënxyraja është një bimë e së njëjtës familje të rigonit, por në ndryshim nga ky i fundit ka një aromë karakteristike dhe shumë më delikate. Gjen përdorim të gjerë dhe mjaft të pëlqyeshëm në gatimin e supës së peshkut e salcave të ndryshme, në gatimin e mishrave të furrës, në gjellë të ndryshme, salca kosi, xaxiqe, rizoto, qofte, tava furre etj. Majorana është e pasur me Vitamina C dhe esenca e saj shquhet për përmbajtjen e lartë të tanineve që e bëjnë një erëz me vlera të larta kurative.