Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Ndriçues me kripë Himalaje

€23.00

Kripa Himalaje përdoret për të bërë edhe “Ndriçues Kripe”… nuk janë diçka që mund të hahet, por janë bërë aq të njohur sa meritojnë një përmendje dinjitoze. Këta ndriçues të brendshëm përdoren jo vetëm si dekor i përkryer i ambienteve tuaja, por mbi të gjitha kanë funksion parësor atë të...

Nuk ka në gjendje
Kripa Himalaje përdoret për të bërë edhe “Ndriçues Kripe”… nuk janë diçka që mund të hahet, por janë bërë aq të njohur sa meritojnë një përmendje dinjitoze. Këta ndriçues të brendshëm përdoren jo vetëm si dekor i përkryer i ambienteve tuaja, por mbi të gjitha kanë funksion parësor atë të pastrimit të ajrit. Ndriçuesit e kripës janë gurë të mëdhenj kripë Himalaje, ku llamba të lehta vendosen brenda blloqeve të zbrazura të kripës për të rrezatuar një ngjyrim rozë. Është pikërisht ky shkëlqim i butë rozë që ndihmon në largimin e energjisë negative, përmirësimin e rrjedhjes së gjakut, promovimin e qetë të gjumit dhe forcimin e niveleve të serotoninës (hormoni i lumturisë) në tru. Nxehtësia e lëshuar butësisht prej llambave, në kontakt me faqet e blloqeve të kripës që e rrethon, aktivizon jonet negative, të cilat nga ana e tyre luftojnë ato pozitive në ajër duke e “shkarkuar” atë nga valët elektromagnetike. Si rezultat do të keni gjithmonë një ambient me ajër të purifikuar dhe shëndet më të mirë. Rekomandohet për ambientet e brendshme si shtëpi, zyra, SPA etj.