Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Trumëz 50g

€1.20

Trumëza ose santoreggia (satureia), e njohur në kuzhinën Italiane, është një erëz aromatike mjaft e pëlqyer dhe e përdorur. Në sajë të aromës karakteristike trumëza përdoret në supa perimesh, të mbushura, në salca makaronash. Aromatizon këndshëm patate, kërpudha, perime furre dhe të skuqura. Ideal në aromatizimin e vajit të ullirit...

Trumëza ose santoreggia (satureia), e njohur në kuzhinën Italiane, është një erëz aromatike mjaft e pëlqyer dhe e përdorur. Në sajë të aromës karakteristike trumëza përdoret në supa perimesh, të mbushura, në salca makaronash. Aromatizon këndshëm patate, kërpudha, perime furre dhe të skuqura. Ideal në aromatizimin e vajit të ullirit dhe atij pikant. Trumëza shkon shumë dhe në gatimin e peshkut dhe të kallamarëve.