Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Kripë Aromatike e Bardhë 170g

€0,80

Në produktin që keni në dorë, ne kemi berë të mundur që, në një kristal të vetëm kripe, të përbëhet me aromën e freskët të hudhrës dhe dafinës, si dhe të jetë pikant në pikën e duhur nga varietetet e piperit që përmblidhen. Përdoret si një kripë normale me përdorim...