Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Vaji i farës Chia 250ml

€11,00

Vaji i farave Chia eshte nder vajrat me te pasur ne natyre. Ai permban acid linoleik qe ndihmon ne perthithjen e vitaminave A,D,E dhe K dhe sasi te Omega 3 dhe Omega 6 me teper se Salmoni. Eshte nje antiinflamator dhe antioksidues perfekt. Ndihmon per nje tretje te mire te...