Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Piper i kuq 30g

€2,00

Piperi i kuq përbëhet nga frytet gati të pjekura të një bime të Amerikës së jugut të cilat në saj të proçeseve fermentuese që trajtohen, marrin një shije të veçante, aromatike dhe rëshinore.Përdoret kryesisht tek gatimet e peshkut, në mishra të ndryshëm, garnityra, salca e supëra, gatime perimesh, patate furre...