Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Glikanxo 40g

€1,05

Glikanxo (farë ose i shtypur) përdoret kryesisht në përgatitjen e ëmbëlsirave, tortave, varietete bukësh, në oriz dhe makarona. Një shije të mrekullueshme i jep perimeve të ziera si: lakrës, kungullit etj. Përdoret shijshëm gjithashtu në gatimin e peshkut dhe frutave të detit.