Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Kripë Aromatike e Kuqe 170g

€0,80

Proçesi teknologjik i këtij produkti bën të mundur që në një kristal të vetëm kripe të ndërthuret aroma e rigonit të freskët dhe varieteteve të ndryshme të specit dhe piperit. Përdoret si një kripë normale duke aromatizuar këndshëm gatimet e qofteve e të mishit të furrës, si dhe në gjellë...