Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Kripë Aromatike e Bardhë 170g

€0.80

Në produktin që keni në dorë, ne kemi berë të mundur që, në një kristal të vetëm kripe, të përbëhet me aromën e freskët të hudhrës dhe dafinës, si dhe të jetë pikant në pikën e duhur nga varietetet e piperit që përmblidhen. Përdoret si një kripë normale me përdorim...

Në produktin që keni në dorë, ne kemi berë të mundur që, në një kristal të vetëm kripe, të përbëhet me aromën e freskët të hudhrës dhe dafinës, si dhe të jetë pikant në pikën e duhur nga varietetet e piperit që përmblidhen. Përdoret si një kripë normale me përdorim të gjithanshëm. Kryesisht tek peshku, etj.