Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Esencë dafine 10ml

€5,00

VAJ ESENCIAL DAFINE(lëkurë, banjë, difuzor)• kundër kollës dhe të ftohtit (3 pika në inhalator)• parfumues lëkure dhe ambjenti• Perdoret ne masazh• anti-inflamator: lehtëson dhimbjet muskulare• kundër prerjeve (burrat kur rruhen)• kundër rënies së flokëve (shtohet në shampoo)• anti fungal: kundër zbokthit apo skalpit të thatëKëshillohet për përdorim të jashtëm i...