Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Esencë dëllenjë e zezë 10ml

€5.00

VAJ DËLLINJE E ZEZË• përmbajtje të lartë të vitaminës C• antioksidant i fuqishëm• anti inflamator: redukton inflamacionin në lëkurë• redukton njollat e moshës/diellit dhe pastron poret• diuretik: ndihmon funksionin e veshkave nëpërmjet nxitjes së urinimit• ndihmues: qetëson artritin, reumatizmën, dhimbjen e muskujve• depurativ: pastron dhe ndihmon në qarkullimin e gjakut•...

VAJ DËLLINJE E ZEZË
• përmbajtje të lartë të vitaminës C
• antioksidant i fuqishëm
• anti inflamator: redukton inflamacionin në lëkurë
• redukton njollat e moshës/diellit dhe pastron poret
• diuretik: ndihmon funksionin e veshkave nëpërmjet nxitjes së urinimit
• ndihmues: qetëson artritin, reumatizmën, dhimbjen e muskujve
• depurativ: pastron dhe ndihmon në qarkullimin e gjakut
• stimulues: për aktivitetin e trurit, neuroneve, sistemit tretës.

Këshillohet për përdorim të jashtëm i tretur me vajra te tjera si vaj ulliri ose vaj kokosi ose në difuzor. Për çdo përdorim tjetër këshillohuni me mjekun tuaj.