Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Çaj Fruta Pylli 40g

€2,20

Miksimi i fryteve të bimëve aromatiko–mjeksore tërësisht të egra dhe të rritura në pyjet tanë, e bën këtë përzjerje në mënyrën më absolute një nga çajrat më të mirë. Përgatitja:Një filtër rekomandohet të përdoret për një filxhan çaji. Të shtohet në filxhan uji i sapo zier (100 ºC) duke u...