Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Çaj i Zi 85g

€2,20

Vetëm një çaj i zi ofron një përqëndrim më të mirë, pa nervozizëm dhe ankth me mire se sa një dozë kafeje. Çaji i zi është plot me antioksidantë dhe luftues i mirë i kolesterolit. Përgatitja: Masa e nje luge caji me Cajin e Zi hidhet ne nje xhezve me...