Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Çaj Malësie 125g

€4,50

Përbërja: Rigon I kuq. Në saj të esencës, substancave të hidhura, tanineve, etj rigoni i malësisë (rigoni i kuq) përdoret si një çaj që ndihmon tretjen dhe nxjerrjen e gëlbazës, mjekimin e rrugëve të frymëmarrjes, të kollës së bardhë dhe si një mjet shërues në rastet e rrufës dhe gripit...