Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Çaj Mam 95g

€2,20

Përbërja: Bar qerbashi, fletë hithre, kopër të egër, glikanxo, borzilok, verbene herbe, etj. Vetitë kuruese: Ky çaj përmban bimë mjeksorë përbërësit aktivë të të cilave nxisin formimin dhe sektretimin e qumështit tek gratë me fëmijë në gji. Bari i qerbashit përmban alkaloidin galeginë, glukokinë, glikozidin, dhe ndihmon, rrit aktivitetin e...