Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Kardamon Farë 35g

€2,80

Kardamoni është një ndër erëzat më të shtrenjta në botë. Në sajë të shijes së tij të veçantë gjen përdorim në gatime si dhe është komponent bazë në disa lloje pijesh.Aromatizon kungujt si dhe në shumë raste përdoret këndshëm në ëmbëlsira. Ideale në marinimin e peshkut dhe frutave të detit....