Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Selino 40g

€1,05

Gjen përdorim të gjerë dhe mjaft të pëlqyeshëm në gatimin e supës së peshkut, të salcave dhe perimeve, në gatimin e mishrave të furrës, në gjellë të ndryshme, në përgatitje salca kosi, xaxiqe, etj. Në kontakt me lagështirën e gatimit rifiton aromën duke i shtuar gatimit, aromën e këndshme të...