Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Kanellë e plotë 35g

€1.85

Përdoret në përgatitjen e tortave dhe ëmbëlsirave si sultiashit, budingut, tek ashurja tradicionale, në akullore, revani, kabuni, hallva, rizoto etj. Në kapuçino dhe specialitete të kuzhinës greke, italiane etj. Kanella shkop përdoret kryesisht duke u grirë sipër gatimit ku në moment rifiton aromën e fortë dhe kundërmuese të saj.

Përdoret në përgatitjen e tortave dhe ëmbëlsirave si sultiashit, budingut, tek ashurja tradicionale, në akullore, revani, kabuni, hallva, rizoto etj. Në kapuçino dhe specialitete të kuzhinës greke, italiane etj. Kanella shkop përdoret kryesisht duke u grirë sipër gatimit ku në moment rifiton aromën e fortë dhe kundërmuese të saj.