Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Kanellë 380g

€7,70

Emri kanellë vjen nga Italishtja, nga forma e veçantë e bimës si një kallam. Emërtimi anglez “cinammon” e ka origjinen nga arabishtja dhe do të thotë bimë me aromë. Kanella ka një histori mijëravjeçare: citohet në Bibël në librin e eksodit dhe është përdorur dhe nga egjiptianët e lashtë. Në...

Dresses Size Chart

Dress Size Chart (Inch)
DRESSES
SIZE IN INCHES
SIZE US / CAN BUST WAIST HIPS
XS 0 31"-32" 24"-25" 34"-35"
S 2-4 33"-34" 26"-27" 36"-37"
M 6-8 35"-36" 28"-29" 38"-39"
L 10-12 37"-39" 30"-32" 40"-42"
XL 14 40"-42" 33"-35" 43"-45"
Dress Size Chart (cm)
DRESSES
SIZE IN CM
SIZE US / CAN BUST WAIST HIPS
XS 0 78.7-81.2 60.9-63.5 86.3-88.9
S 2-4 83.8-86.3 66-68.5 91.4-93.9
M 6-8 88.9-91.4 71.1-73.6 96.5-99
L 10-12 93.9-99 76.2-81.2 101.6-106.6
XL 14 101.6-106.6 81.2-88.9 109.2-114.3

Swimwear Size Chart

Dress Size Chart (Inch)
SWIMWEAR
SIZE IN INCHES
SIZE US / CAN BUST WAIST HIPS
XS 0 31"-32" 24"-25" 33"-34"
S 2 33"-34" 26"-27" 35"-37"
M 4 35"-36" 28"-29" 37"-38"
L 6 37"-39" 30"-32" 39"-41"
XL 8 40"-42" 33"-35" 42"-44"

Shoes Size Chart

US EURO UK AUS JAPAN CHINA
5 35-36 3 3.5 21.5 35
5.5 36 3.5 4 22 35.5
6 36-37 4 4.5 22.5 36
6.5 37 4.5 5 23 36.5
7 37-38 5 5.5 23.5 37
7.5 38 5.5 6 24 37.5
8 38-39 6 6.5 24.5 38
8.5 39 6.5 7 25 38.5
9 39-40 7 7.5 25.5 39
9.5 40 7.5 8 26 39.5
10 40-41 8 8.5 26.5 40
11 41-42 9 9.5 27.5 41

Delivery

  All orders shipped with UPS Express.

  Always free shipping for orders over US $250.

  All orders are shipped with a UPS tracking number.

Returns

  Items returned within 14 days of their original shipment date in same as new condition will be eligible for a full refund or store credit.

  Refunds will be charged back to the original form of payment used for purchase.

  Customer is responsible for shipping charges when making returns and shipping/handling fees of original purchase is non-refundable.

  All sale items are final purchases.

Help

Give us a shout if you have any other questions and/or concerns.

Email:

Phone: +1 (23) 456 789

Ask a Question

Emri kanellë vjen nga Italishtja, nga forma e veçantë e bimës si një kallam. Emërtimi anglez “cinammon” e ka origjinen nga arabishtja dhe do të thotë bimë me aromë. Kanella ka një histori mijëravjeçare: citohet në Bibël në librin e eksodit dhe është përdorur dhe nga egjiptianët e lashtë. Në mesjetë importohej në perëndim me karvane, bëri që të lidhej një linjë trafiku e qëndrueshme e Holandezëve me Sri Lankën, e cila ishte nga prodhuesit më të mëdhenj në gjysmëshelkullin e parë të 1600 dhe i bëri holandezët importuesit kryesorë në Europë. Në dallim nga shumë erëza të tjera, kanella nuk nxirret nga një farë apo frut por nga pjesa e brëndshme e lëvores së bimës.