Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Spec Jeshil 270g

€6.00

Speci jeshil i dehidratuar është një ushqim mjaft praktik, i përdorshëm në supa, gjellë e sallata të ndryshme. Eliminon lodhjen e qërimit të specit dhe rifiton të gjithë aromen dhe shijen e specit të freskët në kontakt me lageshtinë e gatimit.

Speci jeshil i dehidratuar është një ushqim mjaft praktik, i përdorshëm në supa, gjellë e sallata të ndryshme. Eliminon lodhjen e qërimit të specit dhe rifiton të gjithë aromen dhe shijen e specit të freskët në kontakt me lageshtinë e gatimit.